26.1.17

TARTA TATIN TÈBIA

La imagen puede contener: comida

Ingredients i elaboració per a 10 persones

10 pomes grogues mitjanes
150 gr. de sucre
100 gr. de mantega.
1 planxa de pasta brisa o full
Gelat de vainilla

Pelem les pomes i els traiem el cor i les partim per la meitat
Paral·lelament escalfem el sucre i  la mantega en una tarteta metàlica fins que es faci un caramel molt fosc, però sense que es cremi.
Col·loquem les pomes en la tartera amb la part curva cap abaix mirant que encaixi be i que no quedin gairebé forats entre elles.
Posem la planxa de pasta brisa a sobre encaixant-la pels cantons.
Posem al forn preescalfat a 190º 50 minuts.
Traiem i deixem reposar una mica, donem la volta i pinzellem amb mel calenta per donar brillantor.
Servim tèbia amb crema de llet calenta al costat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada